Kamagra Zselé (7 tasak)

4.50 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján

Kamagra zselé A KAMAGRA zselé a Kamagra termékcsoport egyik legújabb tagja. A hajdani fajtájú első [...]

8600 Ft

Compare

Kamagra zselé

A KAMAGRA zselé a Kamagra termékcsoport egyik legújabb tagja.
A hajdani fajtájú első generációs Kamagra 100 mg potencia szer frissített módosulata. Legfontosabb alapanyaga a sok pontján átalakított Sildenafil. A Kamagra zselé kedvezően gyógyítja a használók potencia hiányosságait továbbá villámsebesen segíti hozzá fogyasztóit.

A Kamagra jelly és tulajdonképpen minden Kamagra gyártmány a potencia gondokkal nem érintett személyeknél is jelentős nemi libidóemelést hoz létre, ezért megítélhető egy : feltehető szexuális teljesítménynövelő forrásnak is. Rászokás azonfelül más különböző visszahúzó dolog nem fordulhat elő a készítmény felfüggesztése után sem még tartós folyamatos szedése esetén sem. Így a teljesen egészséges egyének körében már kelendőbb is, mint amely személyeknek potenciazavaruk van, de mind a két verzióra tökéletes többletet biztosít. A gél formátum következményeképpen ultragyorsan szívódik fel a testben valamint csekély a mellékhatása, ezen kívül kecsegtetőbb árú az előállítása is.

Kamagra utánzatok

A KAMAGRA zselé megszerezhető hivatalos világhálón működő patikákból, amely helyeken potencianövelő szerek változatos választéka lepi meg az igénylőt, azonkívül diszkrét, megbízható módon képes hivatalos gyógyszertárból származó gyártmányokat elérni. Reklámok alapján amellett különböző zugárusoktól szintén szerezhet meg a használó zselé potencia készítményt, de megfigyelések szerint általában kevesebb pénzbe kerülő bóvlikat árulnak jelentősen kisebb árakon.

Illetve az online patikák dizájnjára tervezett jogtalanul árusító portálok sokasága is igen elburjánzott, akik olyan kalandorok, amik kapnak az alkalmon, hogy a pénz befizetése után már nem képesek velük direkt kapcsolatba lépni, így feltéve, hogy gond van a gyártmánnyal, abban az esetben nem tudnak semmit sem tenni a naiv igénylők.

A Kamagra zselé tasakonkénti gyártási ára 950 forintnak megfelelő összeg. Mivel 7 tasak Kamagra zselé van egy dobozban, egy 7db-os doboz valószerű eladási ára ez alapján nagyjából 8500-9000 Ft, azaz, hogy ennél kevesebb pénzért nem lehetne megvenni. Az ennél kevesebbe kerülő árucikkek hamisítványok, miután amennyiben belevesszük a kiszállítás költségét és az értékesítő saját nyereségét, abban az esetben félreérthetetlenné válik, hogy néhány száz forintért kizárólag utánzathoz jutunk. A fogyasztóvédelem továbbá a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület ráirányítja az alkalmazók figyelmét, hogy a túl olcsó Kamagra zselé termékeket ha mód van rá kerüljék, minekutána minden bizonnyal kockázatos másolatok.

Kamagra zselé használata

A Kamagra zselé fogyasztása orálisan történik, azonfelül szex előtt negyed óra már elegendő a hatás megindításához. Egy sereg alkalmazó a hímtagjára kenve kísérelte meg használni kevés sikerrel, így úgy gondoltuk, hogy részletesen foglalkozunk a Kamagra zselé fogyasztásának témájával.

A zacskót felvágva egy zselés anyagot találunk benne, amit bekapva, továbbá a szájban nem lenyelve kell 30 másodpercig várakozni az okból, hogy a nyálkahártyán keresztül sebesebben és kedvezőbben felszívódjon a gél állagú alapanyag, majd lenyelni.

A másik mód: a Kamagra zselé gyógyszert üdítőben feloldva elfogyasztani. Alkoholban nem ajánlatos a feloldása, miután merevedési zavarokra gyártott gyógyszerek továbbá szeszes ital párosítása sikertelenséget okoz ugyanúgy, mint az energiaitalok, és a koffeint tartalmazó italok fogyasztása során szintén.

A potencianövelő zselé nem fogyasztható nitrátot tartalmazó szív azonkívül értágító szerekkel!

Kamagra zselé hatása

A zselé hatékonysága az alkalmazók megítélése szerint villámgyors amellett alapos. A termék hatásossága a hevesebb valamint fokozottabb véráramlás elvén alapszik a többi potencianövelő termékekhez hasonlóan. A falloszba áramló fokozottabb vérbőség hozza létre a szilárdabb merevedést, ami 240 percen át tart. Legfokozottabb hatása 1 óra múlva érzékelhető, ámde alapvető ismerni, hogy a hatáskifejtéshez szexuális inger szükséges. A zselé alkalmazásától számított 15-20 percen belül megfigyelhető a hatása, amely kellemes egyedülálló órákkal ajándékozza meg a partnereket a szexuális aktivitás során. A Kamagra hatása várat magára zsíros ételek nagy mennyiségű fogyasztásával, eszerint 30-40 perccel kitolódva alakul ki az eredménye. Az eredménye akkor következik be igazán, amennyiben az alkalmazó betartja a használati utasításokat valamint a megfelelő időben veszi be a megfelelő mennyiséget.

Kamagra zselé adagolása

A Kamagra zselé 1 tasakjában 100 mg megváltoztatott Sildenafil hatóanyagot foglal magában, mely egy koituszra elég adag. Az ennél csekélyebb adag már nem jó, minthogy a zselé alapanyagából nem tud akkora mennyiségű Sildenafil felszívódni, mint amennyi a pirulák esetében, ezzel szemben haszna, hogy sokkal sebesebb.

A Kamagra zselé zacskóin írják, hogy ’single dose’, úgymond egy dózis. Naponként használható férfierő javító medicinák körében is megállja helyét; a 100 mg Kamagra zselé alkalmazása 24 óránként ismételhető. Kezdetben ezért is lett 7 fajta ízzel dobozolva, valamint azzal a jelszóval hirdették, hogy minden nap eltérő ízű zselé.

Ha mélyebben belegondolunk egyébiránt is kizárt lenne, hogy egy zacskó felét (már ha tudjuk a folyékony anyagnak mennyi a fele) eltegyük, minthogy az kifolyhat, baktérium kerül bele, illetve pont kiszárad.

Kamagra zselé mellékhatásai

A Kamagra mellékhatásai nem mindig jelennek meg, normál esetben a közepes mellékhatású potenciafokozókhoz tartozik. Amennyiben mégis tapasztalható mellékhatás, az nagyobbára enyhe fejfájást, arckipirosodás, emésztési gondokat, esetleg szédelgést mutat.

A Kamagra zselé mellékhatásai elkülöníthetőek annak tükrében, hogy mennyire komolyak. A használók legtöbbször nem tapasztalnak semmiféle kellemetlen hatást, egyedül az elvárható hatásokról jelentenek ki dolgokat meg arról, mennyire csodálatos élménnyel halmozta el e potencia szer.

Különleges alkalmakkor a Kamagra zselé mellékhatásaként a vérnyomás ingadozása azonkívül fokozott fejfájás is megeshet, ami pl. a sofőröknek kelthet jelentősebb gondot. Az összes szervezet máshogy reagál a medicinák, ekképp a Kamagra zselé szedésére is, ezért ajánlott kifürkészni, milyen hatással van a fogyasztóra.

Kamagra zselé porciózása

A Kamagra zselé úgy lett dobozolva, hogy egy zacskóba 1 szexre elegendő dózis menjen. 100 mg Sildenafil alapanyag található a ’single dose’, úgymond egyetlen adag jelő zacskóban. A tasak kinyitása után a Kamagra zselé veszíthet erejéből, emiatt több adagra osztása nem javasolt. A csíramentes tartási feltételeknek sem tesz eleget a feltépett zacskó, azonkívül netalán baktériumok is megtelepedhetnek a nem steril kibontott gélen. Az el nem használt Kamagra zselé eltüntetéséről környezetbarát módszerrel gondoskodjon továbbá a környezetvédelmi kívánalmaknak megfelelően járjon el.

Kamagra zselé típusai

A Kamagra zselé potencianövelő gyógyszerkészítmények létrejötténél a gyártó értékelte a későbbi termékfejlesztést és kibocsátásának időrendje szerinti sorrendben hívta életre az úgynevezett Vol – Volumeneket.

Létezik Vol 1, Vol 2 Vol 3 és Vol 4 jelzésű zselé. A más-más ízű potencia szer ínycsiklandozó választási lehetőség, a villámgyors hatáskifejtés és a színes ízvilág csak emeli az érdeklődést.

Az alábbi ízvariációkban kapható Kamagra zselé hazánkban:

Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella;

Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;

Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;

Vol 4: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra zselé előállítója

A zselé előállítója az Ajanta Pharma Ltd. globális gyógyszercég, aminek székhelye Indiában található. Mumbaiból eredeztethető a zselé, és néhány év alatt beigazolta, hogy az impotenciát hatékonyan gyógyítja, amellett a teljesen egészséges személyeknek, akiknek nincs semmilyen potenciazavaruk, azoknak is intenzív szexuális teljesítmény javító hatása van.

A Kamagra zselé elkészítésekor az Ajanta Pharma törekvése az volt, hogy életre hívjon egy olyan merevedési zavarokra szánt szert, ami sikerességével segít az alkalmazók önbizalmának megerősítésében, és a spontán szexuális életet jobban támogatja, mint a tabletta formájú szerek hosszabb ideig tartó felszívódása. A Kamagra zselé egy továbbcsiszolt variáció, eszerint sokkal gyorsabban hasznosul a testben a hatóanyag, ezért korábbra tehető a hatása is. Az Ajanta Pharma Ltd. nagy figyelmet fordított a Kamagra zselé látványának megteremtésére továbbá a szer adagolhatóságára is – A Kamagra zselé 100 milligramm Sildenafil hatóanyagot magában foglaló zselésített potencianövelő termék, mely 28 ízben megvásárolható már mindenhol.

Kamagra zselé elnevezései

A Kamagra zselé potencia zavarokra gyártott készítmény több elnevezéssel fordul elő honi szövegekben is. Eredeti angol hangzású márkaneve: Kamagra Oral Jelly: Kamagra szájon át bevehető zselé, amellyel magyar fordításban általában úgy találkozunk, mint: Kamagra Zselé, Kamagra gél, zselés Kamagra, potencianövelő zselé vagy Kamagra Jelly. A megnevezések egyforma terméket takarnak, az előző elnevezéssel olvasható termékútmutatók az Ajanta Kamagra termékcsoport új elemének, a Kamagra zselének a tulajdonságait részletezik.

Kamagra zselé kiszerelése

A zselé alaposan lezárt tasakokban vehető meg, melyet műanyag hegesztővel zárnak légmentesen el a külső levegőtől. Egy felbontatlan doboz hét más-más ízű zselé tasakot rejt, amiben egyenként egy alkalomra való 100 mg-nyi Sildenafil hatóanyag van. Az összességében 28 fajta ízesítéssel megvásárolható zselé hamar elnyerte a felhasználók szimpátiáját, minekutána nemcsak sikeres potencia készítmény, hanem jóízű is. A Kamagra zselé készítőjének, az Ajanta Pharmának kimondottan az volt a feladata, hogy a vevők számára dizájnra is kecsegtetővé alakítsa gyártmányát. A zacskós kiszerelés az adagolást is megkönnyíti, mert egy adag, azaz single dose egy lehetőségre elegendő. Régen egy csomagban 50 tasakot tároltak, mára a készítő Ajanta Pharma cég beismerte azonban, hogy sokkal célravezetőbb, ha a használók egy heti Kamagra zselé készítményt igényelnek, ezért alakult ki a One Week Pack, nevezetesen az egy hetes csomag, mely mint írtuk 7 eltérő ízesítésű zselés zacskót rejt.

Kamagra zselé rendelés

A Kamagra zselé rendelés a világhálón működő online gyógyszertáraknak a webáruházából hallatlanul könnyen kivitelezhető, de az itthoni patikák árukínálatában nem szerepel a Kamagra termékcsalád egyik résztvevője sem, mert nincs hazánkban törzskönyvezve. Egy megrendelő űrlap kitöltésével a felhasználó mutatja az adott netes patikának, hogy szeretne Kamagra potencianövelő gyógyszert kapni a megadott mennyiségben. A megrendelést az ember adataival néhány perc alatt rögzítik, a megrendelő 1 2 napon belül megkaphatja az igényelt diszkrét csomagját. Az online áruházak vigyáznak a tapintatra továbbá titoktartóan foglalkoznak a fogyasztók adataival is. A zselé törzsvásárlók kedvezményekben részesülnek, amivel a gyógyszerkereskedéshez való elkötelezettségüket ajándékozzák meg.

Hirdetmények útján hozatott zselés Kamagra szerzésénél a hirdető által közzétett telefonszámon keresztül lehet tudakozódni de legfeljebb csak arról hull le a lepel, mi a neve a kereskedésnek, semmi több. A szakértők a leinformálható, törvényesen működő online patikákat ajánlják, amelyek rendelkeznek törvényes céggel, gyógyszertári amellett elektronikus gyógyszer forgalmazási jogosultságokkal, azonfelül pénz visszafizetési garanciát vállalnak az árucikkeikre, mint ahogy mi is.

Kamagra nőknek

A zselé nőknek elméletileg nem javasolt, mivel a Kamagra Zselé nem nőknek létrehozott szer. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a nők szintén előszeretettel megpróbálják a társuk favorit potenciafokozóit így a zselé bevételétől sem ijednek meg. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban eléggé sok egyetlen egy alkalomra, ezért mindenképp szerényebb mennyiség ajánlott. Kamagra zselé nőknek fogyasztásra 25 milligrammos porciókban képzelhető el, jóllehet a vizsgálatok alapján mindössze csekély mértékben emeli a szexuális teljesítményt a női nemnél. A betegtájékoztató szerint 18 év felettiek továbbá kizárólag férfiak használhatják.

Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem érintett alkalmazóknak is

A Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem szenvedő alkalmazóknak is ajánlható, mert alkalmazásával jelentőségteljesen fokozható a nemi libidó. Ifjú azonkívül korosabb alkalmazók egyaránt fogyasztják a potencianövelő zavarokra készített zselét, hogy partnerüket elképesszék a kitűnő szexuális hévvel amellett minőségivé tegyék a szexuális együttléteket. A potencianövelő zselé nem beteg alkalmazóknak is kecsegtető esély, merthogy a csak néhány mellékhatással rendelkező potencianövelő fogyasztásával önbizalmuk megnövekedését érik el, amit a párok is méltányolnak.

Kamagra zselé alkalmazási területei

A merevedési zavarokra szánt zselé eleme lett a hétvégi buliknak, amely helyeken a villámgyors valamint dinamikus hatást várják a libidójavítóktól. Ezentúl az egészséges, potencia zavar nélküli személyek is nyugodt szívvel használják, eszerint kiterjed a gyógyszerkészítmény alkalmazási mozgástere. Leglényegesebb Kamagra zselé felhasználási területek: legénybúcsúk, karácsonyi vagy más ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalom növelése, csekély pénisz méret eseti kompenzálása, jelentősebb nemi potencia elérése a partnernél.

A Kamagra zselé ismétlődő fogyasztása nem eredményez addikciót semmilyen téren. Fiatalok azonkívül idősek is gond nélkül használhatják a Kamagra termékcsalád egyik legnagyobb hírnévnek örvendő elemét. A Kamagra Oral Jelly néha előforduló amellett folyamatos használata is ajánlatos, feltéve, hogy a fogyasztó egészségügyi állapota jó.

Kamagra Jelly kockázata

A zselé merevedési zavarokra szánt gyógyszertől javarészt a gyorsan bekövetkező hatását várják. A Kamagra zselé az egész világon a leghamarabb ható férfierőnövelő gyógyszer, melyet még egy gyógyszertermelőnek sem sikerült elhomályosítania. Az Ajanta Pharma Limited elérte a zselés Kamagra megvalósításával, hogy szerény mellékhatással rendelkező potencia termék keletkezzen.

A Kamagra zselé megbízható potencia szer, amelynek szedésével rendbe hozható a társak szexuális élete. Ellenben a Kamagra potencianövelő zselé rizikója abban rejtőzhet, hogy nem szabad kombinálni nitrát származékot tartalmazó szívgyógyszerekkel, mert embert próbáló probléma fejlődhet ki.

A zselé veszélyei más gyógyszerrel való együttes szedés esetén

A zselé nitrát tartalmú szerekkel kombinálva csak állandó orvosi ellenőrzés folyamán fogyasztható. A nitrát-monoxidot tartalmazó készítmények legtöbbje szívgyógyszer és hatással van a vérkeringésre, ami lehetséges a zselé szedésekor is. Nitrát-származékok valamint a zselé párhuzamos alkalmazása kockázatos, ajánlatos szakember vélekedésének megismerése a fogyasztását megelőzően. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, azonfelül erős vérnyomás csökkentőkkel sem ajánlatos használni.

Kamagra zselé tárolása

A zselé eltartásánál azok a alapelvek alapvető fontosságúak, amelyek más gyógyszer raktározásánál is. Az orvosság száraz, nedvességtől óvott helyen tartható. Az erős fényhatások mindenféleképpen mellőzendők, a tanácsos tárolási hőfok 15-30 C. 0 fok alatt megfagy, amellett elveszíti hatásosságát, eszerint télen ügyelni kell a szállítására.

És mindenkor van nálam Kamagra Oral Jelly Ez pont úgy 100 mg hatóanyagú, ámde folyékony formában, ezért a hatás fogyasztás után 5-10 perc. ha nem lehet a fél, egy órát kiböjtölni

Kamagra zselé garancia

A fogyasztó a világhálón működő gyógyszertárak webshopjaitól juthat biztosítékhoz a potenciafokozó. Garanciaadásnál a férfiaknak tudniuk kell, hogy ha a zselé felhasználásánál a betegtájékoztatóban megtalálható utasításoknak megfelelően járnak el és nincsenek megelégedve az orvossággal, visszaadjuk az árucikk árát. Cseregaranciát is lehet kérni, ekkor egy másféle potencianövelő termék kipróbálására van mód a vásárlónak.

Mennyiség

1 doboz, 10 doboz, 2 doboz, 3 doboz, 4 doboz, 5 doboz, 6 doboz, 7 doboz, 8 doboz, 9 doboz

2 reviews for Kamagra Zselé (7 tasak)

  • 4 / 5
  Kamagra Zselé (7 tasak)

  :

  Nagyon jó cucc, csak kár, hogy nem lehet választani az ízek között, mert van egy kettő ami nagyon sz*r ízű és elég nehezen csúszik le!

  • 5 / 5
  Kamagra Zselé (7 tasak)

  :

  Én se szeretem az összes ízt, de már a pezsgőtablettát használom, ott csak egy íz van és gyorsabban is hat.

Write Your Own Review

You're reviewing: Kamagra Zselé (7 tasak) . How do you rate this product? *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Hasonló termékek

Kosár

Pénztár