Apcalis SX Zselé

0 az 5-ből 0 vásárlói értékelés alapján

Apcalis Zselé Apcalis zselé hatása a hatóanyag felszívódását követően 10-15 percen belül létrejön és azt [...]

9990 Ft

Compare

Apcalis Zselé

Apcalis zselé hatása a hatóanyag felszívódását követően 10-15 percen belül létrejön és azt 36-48 óráig kifejti. Az Apcalis zselé hatása egy erős erekció fokozó, két aktus közötti regenerációs időt gyorsítja, a pénisz méretét a hatóanyag szervezetben való tartózkodásáig kissé megnöveli.

Apcalis Zselé szállítás

Apcalis zselé eladó online patikánkban a legolcsóbb árakon 1-2 napos szállítással, 100% diszkrécióval. Apcalis rendelés során regisztráció nélkül is egyszerűen és kényelmesen megrendelheti a készítményt.
Amely hét ízt tartalmazó bontatlan és hologramos dobozban mindkét oldalán leragasztva kapható.

Apcalis tulajdonságai

Az oldalunkon is eladó Apcalis zselé termékünk egyik legnagyobb és egyben legfontosabb előnye, hogy gyorsan fejti ki hatását. Lehetőséget ad a spontán nemi aktusok megvalósítására.

Gyorsabb felszívódás a nyelv alatti nyálkahátyából, kevesebb mellékhatás. Magas vérnyomás esetén nyugodtan szedhető mivel a Tadalafil hatóanyag nem emeli meg a vérnyomást. 1 tasak akár 36-48 óráig is elegendő hatást fejt ki.

Egy tasak egy alkalomra elegendő, üdítőbe feloldva gyorsan könnyen fogyasztható. Szinte nulla mellékhatásai vannak. Felezni nem ajánlott mivel 20mg hatóanyagot tartalmaz egy tasak.

Apcalis zselé hatása

Apcalis zselé hatása a hatóanyag felszívódását követően 10-15 percen belül létrejön és azt 36-48 óráig kifejti. Az Apcalis gél hatása egy erős erekció fokozó, két aktus közötti regenerációs időt gyorsítja, a pénisz méretét a hatóanyag szervezetben való tartózkodásáig kissé megnöveli. A hatás teljes kifejtéséhez szükséges a 20mg hatóanyag, ennél kevesebb nem célravezető.

Apcalis Oral Jelly mellékhatásai

Az összes gyógyszerből kiindulva az Apcalis zselének is lehetnek mellékhatásai. Ezek az Apcalis mellékhatásai, amelyek a tapasztalatok szerint nagyon kevésszer van jelen. Ha mégis tapasztalunk mellékhatást, akkor az valószínűleg a következő lesz: arc kipirosodása, mellkas kipirosodása, orrbedugulás, orrfolyás, száj kiszáradása, enyhe fejfájás, gyomorsav túltengés.

Amennyiben ennél komolyabb nem tolerálható Apcalis mellékhatásai fordulnak elő alkalmazása során, kérem forduljon orvoshoz.

Apcalis zselé használata

A Tadalafil hatóanyagú Apcalis zselé használata előtt és során tilos alkoholt, koffeint, és energiaitalt (taurin) fogyasztani, mivel ez megakadályozza a gyógyszer felszívódását a szervezetben.

A zselés tasakot az egyik oldalánál fel kell tépni. A tévedések elkerülése végett a zselés anyagot nem a péniszre kell kenni, hanem azt orálisan szájon át kell alkalmazni! Kétféle felhasználást különböztetünk meg. Az egyik az, hogy a tasak tartalmát beleöntjük egy pohár üdítőbe, azt felkavarva megisszuk. A másik felhasználás az az, hogy a zselét a nyelvünk alá tesszük és a nyelv alatti kis nyálkahártyán keresztül szívódik fel a tadalafil hatóanyag.

Apcalis zselé használata során nitrát tartalmú gyógyszereket együttesen alkalmazni nem szabad a súlyos gyógyszerkölcsönhatások miatt.

Mennyiség

1 doboz, 10 doboz, 2 doboz, 3 doboz, 4 doboz, 5 doboz, 6 doboz, 7 doboz, 8 doboz, 9 doboz

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Apcalis SX Zselé”

You're reviewing: Apcalis SX Zselé . How do you rate this product? *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Hasonló termékek

Kosár

Pénztár